Poliţistul Sergiu Mârza, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare!

Poliţistul arădean Sergiu Mârza a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Acesta a fost condamnat în primă instanţă, fiind acuzat de trafic cu ţigări de contrabandă. Decizia a fost luată de  Judecătoria Arad şi poate fi atacată. Complicele lui Mârza, Adrian Rus a fost condamnat la opt ani şi opt luni de închisoare cu executare.

„Condamnă inculpatul Mârza Sergiu-Ionuţ, aflat sub control judiciar la : – 5 ( cinci ) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravată. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev.de art. 64 lit. a şi b Cod penal pe o durată de 3 ani. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev.de art. 64 lit.a şi b Cod penal. În baza art. 72 Cod penal deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata arestării preventive şi a arestului la domiciliu din 30.03.2019 la 04.09.2019 iar în baza art. 399 alin.1 Cod procedură penală menţine măsura controlului judiciar dispusă în privința inculpatului Mârza Sergiu Ionuț”, se arată în soluția Judecătoriei Arad.

În luna martie a anului trecut, au fost descoperite 220 de baxuri de țigări, în valoare de peste 200.000 de lei, adică în jur de 42.000 de euro într-o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie. Aceasta a fost oprită în trafic pe centura municipiului Arad. Sergiu Mârza se afla pe scaunul din dreapta al autoutilitarei în care au fost găsite țigările.

Adauga comentariu