Polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, premiați la București

Polițiștii arădeni ai Serviciului de Investigații Criminale sunt cei mai buni din țară, fiind premiați de conducerea Poliției Române.

Luni, 25 martie 2019, de Ziua Poliției Române, în cadrul unei ceremonii desfășurate în sala de protocol a Centrului Cultural al M.A.I., Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad a fost premiat pentru merite deosebite în activitatea de investigații criminale.

Șeful S.I.C., comisar șef de poliție Adrian Șimon, a primit această distincție de la Inspectorul General al Poliției Române, chestorul general Ioan Buda, pentru activitatea serviciului, în urma căreia s-a reușit identificarea cu operativitate a autorilor furturilor comise prin explozie asupra bancomatelor din Arad și alte localități din țară, precum și pentru identificarea autorilor în faptele comise cu violență în perioada 2018-2019.

De asemenea, comisarului șef Adrian Șimon i-a fost înmânată, de președintele Corpului Național al Polițiștilor, chestorul Petre Stancu, placheta „Polițist de Onoare”, acordată în fiecare an celor mai merituoși polițiști din cadrul Poliției Române.

Adauga comentariu