Poliția Română se luptă cu românii pe Facebook. Mii de conturi au fost raportate și blocate

Poliția Română duce o nouă luptă cu românii; de data asta, pe Facebook, încercând să își apere cu sfințenie pagina oficială a instituției, pe care au primit peste 40.000 de recenzii negative.

La ora la care scriu acest text, s-au înregistrat peste 47.000 de evaluări ale paginii cu o singură stea.

Oamenii sunt furioși. Pentru că românul din Suedia, care umbla cu numere de înmatriculare, considerate ofensatoare la adresa PSD, a rămas fără permisul de conducere, deși, tehnic, n-a încălcat nicio lege.

Și eu tot cu o stea i-am felicitat. Le-am explicat și de ce: ”Pentru că ați încercat să dați vina pe jurnaliștii care au scris despre ce ați avut voi în intenție. Pentru toate înjurăturile primite de ei și pentru că ați mințit. Pentru toți corupții din interiorul Poliției Române, pe care îi apărați cu sfințenie, în timp ce vă bateți joc de oamenii care suferă abuzurile lor. Pentru că faceți sluj în fața politicienilor, ori de câte ori aveți ocazia. Păcat de profesioniștii din interiorul sistemului vostru. Nu vi-i meritați!”

Pentru fiecare cuvânt în parte am dovezi, mai ales despre corupții din interiorul Poliției Române, pe care îi apără de ani întregi, în vreme ce oamenii de rând suferă abuzuri de nedescris.

Urmarea? M-am trezit că am contul blocat, a trebuit să îmi schimb parola, recenzia mi-a fost ștearsă și nu pot da alta, momentan.

Ca mine mai sunt alte câteva mii de oameni, care s-au trezit că au fost raportați de deștepții din aparatul de comunicare al lui Carmen Dan. Asta e una dintre cele mai grave greșeli de comunicare pe care ei le puteau face. Rezultatul? S-au trezit cu alte câteva zeci de mii de recenzii negative, care au adus ratingul paginii la 1,1.

Printre cei care au criticat activitatea în online a Poliției Române se numără și Marian Godină.

 

”Pagina de Facebook a Poliției Române a ajuns să aibă recenzii de 1.6 din 5. Era de așteptat și am spus de la început că urmările acestei situații vor fi decontate de Poliție. Colegii de la București au gestionat foarte prost situația și continuă să se afunde, în loc să reacționeze cu calm și cât mai inteligent. Poate n-ar fi rău să întrebe dacă nu știu. Trist e că, citind review-urile de o stea, am văzut că foarte multe sunt scrise până și de polițiști.

M-a iritat rău să văd de dimineață acest review lăsat de unul dintre purtătorii de cuvânt ai Brigăzii Poliției Rutiere pe pagina Poliției Române. Cumva, nu-mi explic cum, s-a "gândit" el să le pună la punct pe cele peste 20000 de persoane care au acordat o stea, explicându-le el că dacă nu le convine poliția, atunci când vor avea probleme, să se ducă la popi, rude etc. O să-i explic acestui "coleg" că inteligentul mesaj al lui afectează mii de polițiști care își fac treaba și care nu au nicio vină pentru gafele altora. Dacă ar lucra în mediul privat și ar ști că ziua de salariu s-ar putea să nu vină lună de lună pentru că nu-s bani sau dacă ar avea o firmă și lunar s-ar duce cu tașca de bani pe la ANAF ca să lase dările la stat, poate nu ar mai gândi așa. Mai pe înțelesul lui, peste 20000 de oameni sunt revoltați, pe bună dreptate, că banii lor au fost folosiți pentru ca vreunul dintre șefi să își stoarcă mintea, să trimită adrese pe la Interpol și alte structuri, pe la toate inspectoratele din țară, doar, doar o găsi o chichiță pentru a rezolva un caz complex și a se gudura apoi pe lângă vreun șef mai mare că a soluționat el speța, așa cum câinele vine bucuros să-i dai osul după ce a executat comanda. Cazul complex era despre un nene care a vrut să facă pe interesantul și și-a înmatriculat LEGAL o mașină cu niște numere care să atragă atenția. Azi o poză, mâine două, azi într-un oraș, mâine într-altul, până pleca din țară și lumea îl uita în câteva zile, autostrăzile din România nu se dărâmau, asfaltul nu se întorcea invers, Carpații rămâneau la locul lor, Poliția rămânea cu 4.5 stele și cu o imagine relativ bună. Dar nuuu!!! Hai să facem din rahat bici și să transformăm omul în erou național, iar ce transmitea el altcuiva să luăm noi până nu o mai putem duce. Avem morți pe șosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre și viața în România nu mai poate continua cu ăla pe străzi.

Ce-i explici copilului dacă îl vede pe stradă și te întreabă ce înseamnă??? Dar vaaai, ne-am înroșit la auzirea acestui argument pe cât de prost pe atât de ipocrit. Dar ce te faci dacă-i explici copilului că Parlamentul României este organul reprezentativ suprem și unica autoritate legiuitoare a României și, uitându-se la televizor, vine și te întreabă ce înseamnă sex anal? Cu mu*a îi mai explici cumva, dar cu sexul anal n-ai cum s-o dai la întors, trebuie să te apuci să-i explici copilului, că e curios.

P.S. Mi-ar plăcea ca acestui coleg care a postat această aberatie, luna viitoare când bagă cardul în bncomat să-i apară pe ecran: aici nu "e" bani, mergi la o mătușă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”, scria polițistul miercuri dimineață.

Anamaria Nedelcoff  www.stirideiasi.ro

Adauga comentariu