Poliţia Locală a demarat acţiunea “pătrunjelul”, în Mioriţa!! Au confiscat ţuică şi clisă afumată, însă nu-i deranjează pe liderii locali ai PNL când îşi parchează aiurea bolizii de lux!

Poliţiştii locali arădeni au descins în piaţa Mioriţa, din cartierul Micălaca. Au dat lovitura vieţii lor, confiscând ţuică, lapte şi clisă afumată. În loc să stea liniştiţi, au preferat să se facă de râsul curcilor, mediatizând măreaţa faptă. Nu o dată, poliţiştii locali din ţară au fost ţinta ironiilor şi revoltei, după ce au amendat mici producători ce vindeau câteva fire de pătrunjel sau de ceapă verde.

“Polițiștii locali din cadrul Biroului Activitate și Control Comercial acționează pentru verificarea modului în care se respectă regulile de comerț în piețele amenajate din oraș. Astfel în data de 14.02.2020 s-a efectuat un  control inopinat în Piața Miorița în colaborare cu SC TOP SA având ca scop protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite precum și a sănătății și securității consumatorilor. În urma acestuia s-a constatat faptul că o persoană comercializa produse de origine animală și băuturi alcoolice, fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege și în condiții precare, respectiv 30 l lapte, 1 l țuică, 17.8 kg carne și produse din carne. Cel în cauză a fost sancționat cu o amendă de 5000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată, iar marfa oferită spre vânzare a fost ridicată în vederea confiscării”, cam aşa sună, pe scurt, comunicatul Poliţiei Locale.

Nu contestăm dreptul Poliţiei Locale de a face asemenea controale, de a da amenzi, însă parcă legea, pe care o tot invocă, e aplicată selectiv. Uneori, total aiurea...

Nu am văzut ca Poliţia Locală Arad, instituţie aflată în subordinea Primăriei Arad, să fie la fel de vigilentă şi când vine vorba de parcatul neregulamentar al bolizii de lux ai unor lideri locali liberali. Nici nu o vor face, că doar nu o să-i deranjeze pe angajatorii lor! Dacă dai o simplă căutare pe reţelele sociale vei vedea zeci de parcări în bătaie de joc, ce ar fi trebuit sancţionate de aceeaşi Poliţie Locală. Însă...pauză...

Ei se bat cu pumnii în piept că au prins un amărât ce vindea pătrunjel şi leuştean...   

Adauga comentariu