PNL, în stradă, agățat de tricolor...Fifor, pe Facebook, îngrijorat de „omuleții minunați”

Pe principalul bulevard din Arad a fost, astăzi, forfotă mare. Peste 1.000 de persoane, din peste 40 de localități ale județului, membri ai unor ansambluri folclorice, primari  sau simpli cetățeni au participat la Parada Portului Popular, organizată de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad. O paradă, care a avut loc și în anii dinaintea pandemiei. De această dată a fost condusă de mai toată suflarea de vârf a PNL Arad, care a fost în jurul unui imens tricolor. Parada a încântat multă lume, a adus zâmbetul pe fața trecătorilor, le-a amintit de tradiții, însă nu toți au putut împărtăși bucuria administrației peneliste.

„Două tabere” nu au văzut cu ochi buni parada, una o reprezintă șoferii care au trecut în momentul evenimentului prin zona Podgoria și care nu înțelegeau ce se întâmplă de trebuie să aștepte la o coadă infernală și a doua opoziția.

Deputatul Mihai Fifor (PSD Arad) a postat câteva forografii cu mai marii urbei aflați la paradă și cu copiii îmbrăcați în port popular alături de următorul mesaj: „Sa-i tii, in frigul asta, ore in sir, carati de prin judet cu japca, pe omuletii astia minunati, numai ca sa le faci lui Falca, Cionca, Bilcea si Bibart alai, asta, da, aroganta de jupan pe mosie...Rusinos, trist si penibil! Se zice ca o poza face cat o mie de cuvinte...”. Mesajul a adunat lik-uri și a stârnit comentarii.

Cert este că fiecare partid și conducător încearcă să își facă imagine mai ales că vin ani importanți pentru ei. Cu toate astea un mai mare al Aradului cam lipsește din peisaj.... nu comentăm, deoarece este o bătălie internă...

 

 

 

Adauga comentariu