PNL reîncălzeşte “ciorba” Canalului Mureşel! Fiţi atenţi ce promitea deputatul Adrian Niţu (PDL), în urmă cu opt ani: “Pentru acest an am reușit să alocăm banii pentru începerea proiectării și execuției astfel încât să rezolvăm toate problemele”

O delegaţie a PNL Arad a fost prezentă zilele trecute în Bucureşti. Printre altele a luat parte la o întâlnire cu conducerea ANIF. De la această întâlnire, liberalii arădeni au venit cu promisiunea intubării Canalului Mureşel.  

„Astăzi am avut o întâlnire la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare împreună cu reprezentanții administrației locale arădene, domnul Călin Bibarț, Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea și conducerea centrală ANIF. Am discutat despre proiectul de reabilitare al Mureșelului din zona intravilană, proiect care va fi realizat pe fonduri europene”, a spus Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad.

Cel mai probabil aveam de-a face cu o “ciorbă” reîncălzită, acum în prag de campanie electorală. Spunem asta, pentru simplul motiv că respectivul proiect a mai fost lansat de Gheorghe Falcă şi echipa lui, în urmă cu vreo zece ani. De atunci au existat doar promisiuni. Ia citiţi aici ce afirma fostul deputat PDL Adrian Niţu, la începutul anului 2012:

“Rezolvarea problemei canalului Mureșel este deja decisă de specialiști, proiectul fiind elaborat în cursul anului 2010. Pentru acest an am reușit să alocăm banii pentru începerea proiectării și execuției astfel încât să rezolvăm toate problemele pe care le au riveranii canalului Mureșel. Pentru acesta sunt alocați 2.5 milioane lei, pentru începutul investiției, dar s-ar putea, ca la rectificare, dacă etapele sunt parcurse rapid să fie suplimentată această sumă”, a declarat Adrian Nițu, în luna februarie a anului 2012.

Ştiţi bine cum s-au rezolvat “toate problemele pe care le au riveranii”...

Adauga comentariu