PNL Arad se laudă cu 15.000 de semnături pentru Iohannis

Liberalii arădeni susţin că strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la preşedinţia României decurge foarte bine. De la începutul acestei campanii, nu mai puţin de 15.000 de arădeni au semnat pe liste. Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad şi Călin Bibarţ, prim-vicepreşedinte PNL Municipiul Arad au semnat într-o conferinţă de presă pentru susţinerea candidaturii, alături de un grup de tineri.

„Le mulţumesc colegilor din PNL pentru implicare şi entuziasm, avem cea mai bună echipă şi vom câştiga alegerile la Arad. Obiectivul nostru este să avem 30000 de semnatari doar în municipiu. Semnez cu convingere pentru candidatura domnului Iohannis, cel care a reprezentat în ultimii 5 ani garanţia pentru România europeană. Mergem împreună cu domnul preşedinte spre România normală, care înseamnă respectul pentru oameni, justiţie corectă, guvernare responsabilă. Sunt convins că domnul preşedinte Iohannis va fi garantul unei guvernări mai bune, care va reda speranţa românilor şi încredere în viitor. România normală este pentru noi o ţară corectă, în care este respectată muncă”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț a declarat că este impresionat de efortul tinerilor și al doamnelor liberale care au contribuit la strângerea numărului mare de semnături:

„Astăzi putem spune cu încredere că arădenii îl susțin pe Klaus Iohannis, Președintele României. Am încredere că al doilea mandat al domnului Klaus Iohannis va îndrepta România către direcția normală și firească pentru o țară membră a Uniunii Europene! În calitate de primar, om politic și simplu cetățean al frumosului nostru oraș am semnat pentru candidatul PNL, Iohannis, am semnat pentru România, am semnat pentru Arad și arădeni” a spus Călin Bibarţ.

Adauga comentariu