Plimbări şi mici serviţi la târgul din faţa Palatului Administrativ, de 1 Mai!

Cele câteva raze de soare care şi-au făcut apariţia în Arad, astăzi, au făcut ca o parte dintre arădeni să iasă la plimbare. Unii s-au îndreptat spre  ştrand, însă acolo din cauza timpului nefavorabil, sezonul estival nu a fost deschis. Ba mai mult câţiva muncitori încă lucrau la pavaje. Aşă că după plimbarea de pe ştrand mulţi s-au îndreptat spre târgul din faţa Palatului Administrativ unde au mâncat mici, frigărui, mămăliguţă cu cârnaţi sau alte bunătaţi puse la dispoziţie de comercianţi. De obicei de 1 Mai în Arad se umbla la tricou sau chiar se făcea baie în bazinele Ştrandului Neptun, însă în acest an oamenii au luat pe ei gecile groase pentru plimbarea făcută.

Am profitat de faptul că astăzi nu a plouat şi dacă tot avem liber ne-am gândit să facem o plimbare şi să mâncăm aşa cum este tradiţia mici”, a declarat Silvia”.

Cei care stau la case au preferat să facă un grătar în curte şi să-şi invite prietenii.

„Cel mai fain petrecem alături de prieteni. Ne-am făcut planuri pentru această zi încă se săptămâna trecută. Am luat pulpe de pui, carne de mici şi cârnaţi. Aşa am făcut an de an. Punem muzică şi petrecem cât vrem. Sper să ţine şi vremea cu noi”, a declarat Petre.

Cei care au dorit o plimbare mai lungă au ales Pădurea Ceala.

 

Adauga comentariu