Plecarea lui Mihai Fifor nu îi aduce lui Dorel Căprar postul de ministru al Apărării. PSD a făcut o altă propunere!

Senatorul de Arad Mihai Fifor a demisionat de la cârma Ministerului Apărării, în cursul dimineţii de luni. De altfel, acesta urma să fie remaniat.

Deşi numele şefului PSD Arad, Dorel Căprar, era vehiculat pentru acest post, conducerea centrală a social-democraţilor a venit cu o altă propunere, anume Gabriel Leş.

Comitetul Executiv al PSD a decis remanierea unor miniştri, vizat fiind şi Mihai Fifor. Acesta a intrat în dizgraţia lui Liviu Dragnea după ce ar fi semnat scrisoarea dizidenţilor din PSD.

Plecarea lui Fifor de la Apărare părea că îi face „pârtie” preşedintelui filialei arădene a social-democraţilor pentru aceste portofoliu. Nu a fost aşa, iar Căprar rămâne în afara Executivului.   

În afara acestei modificări, PSD  a mai decis câteva remanieri:  Lia Olguța Vasilescu- la Ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Șova, Marius Budăi - la Ministerul Muncii, în locul Liei Olguței Vasilescu, Niculae Bădălău- Ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă, Alexandru Petrescu- la Ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru, Daniel Breaz - la Ministerul Culturii, în locul lui George Ivașcu şi Bogdan Matei - la Ministerul Tineretului și Sportului, în locul Ioanei Bran.

Adauga comentariu