Piața Obor din Arad rămâne locul preferat al multor arădeni. Acolo vechiul și noul fac front comun!

Vechiul și noul fac front comun în piața Obor din Arad. De ani de zile această piață, atunci când este vreme bună, este aslatată de cumpărători. Este locul din Arad în care poți achiziționa atât haine noi, cât și alte lucruri utile pentru casă, însă poți găsi și vechituri pe care nu le găsești în niciun alt loc. Fie că vorbim despre obiecte casnice, fie despre îmbrăcăminte.

Sunt grămezi întregi de haine, iar pe la fiecare stand trec uneori în câteva ore și sute de persoane. „Cinci lei orice tricou„ sau „Alege două la 15 lei sau fiecare articol 10 lei” sunt frazele care se aud destul de des în zonele în care se vând haine second-hand. Este aproape imposibil să mergi în Piața Obor și să nu pleci acasă cu ceva. Sunt arădeni care merg duminică de duminica doar pentru a mânca mici sau cârnați. Și hainele care sunt noi cu eticheta pe ele sunt la prețuri mult mai mici decât în marile magazine arădene. Oamenii au răbdare și își dedică uneori și două trei ore pentru a putea trece pe la fiecare stand și a căuta în grămezile de haine. De cele mai multe ori prețurile se negociază.


„În fiecare sezon vin și îi cumpăr copilului haine de aici. Sunt persoane care le vând. Arată ca noi. Copiii cresc așa că trebuie să le schimbăm foarte des. De 150 de lei îi cumpăr două plase”, a declarat una dintre mămici. Vânzări mari au în general cei care au prețuri reduse și haine de calitate. La standurile lor se stă la rând. Sunt haine de la firme cu renume. Totodată și cei care comercializează răcoritoare, mâncare sau diferite deserturi spun că au vânzări bune. Astfel, de ani de zile Piața Obor rămâne locul preferat al multor arădeni.

 

Adauga comentariu