Peste 600 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite după descinderea de la Via Romana!

Polițiștii Biroului de Ordine Publică, sprijiniți de lucrătorii Serviciuclui pentru Acțiuni Speciale, au efectuat ieri percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu tigarete. Una dintre acestea a fost la blocul Via Romana, din municipiul Arad (citește aici: Polițiștii arădeni au descins la blocul Via Romana! (FOTO)).

La data de 17 ianuarie, politistii au efectuat în municipiu o percheziție la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din Arad, în urma căreia au fost depistate 1.960 fire tigarete, susceptibile ca ar fi provenit din contrabanda.

Întrucât nu a fost găsit in imobil cel bănuit de comiterea infractiunii, acesta a fost depistat in trafic, in timp ce transporta 11.400 fire tigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator, susceptibile ca ar fi provenit din contrabandă.

O altă percheziție a fost făcută într-un imobil de pe raza localității Fântânele, în locuința unui bărbat de 32 de ani. Aici au fost depistate 104.480 fire tigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

Adauga comentariu