Peste 12.000 de arădeni sunt așteptați la AOA Festival

Arad Open Air Festival își deschide porțile în perioada 28 - 30 iunie 2019, cu o nouă ediție spațială, în același loc deja cunoscut de melomanii din vestul țării - Aeroportul Arad. Acolo, echipajul AOA așteaptă și anul acesta iubitorii de spațiu pentru a decola în cel mai frumos laborator din Univers - Stația Spațială AOA, locul în care se fabrică fericirea. De muzică se vor ocupa Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac și Tulbure.

 Zona în care se desfășoară festivalul, aeroportul din Arad, propune participanților o legătură cu spațiul, navele spațiale și echipajul. Călătoria nu va fi doar una muzicală, ci toate activitățile, scenografiile și atmosfera vor fi unele care le vor aminti celor prezenți că nu există limite, că fericirea se fabrică aici.

 ”Suntem aici să visăm, să țintim spre stele, să facem lumea un loc mai bun. Fericirea este un dar, este o stare de spirit, o emoție. Fericirea înseamnă să fiți buni, să le spuneți tuturor celor care vă sunt aproape că îi iubiți și apreciați, este un cântec pe care îl auziți pentru prima dată. Viața e un vis. Haideți să-l facem unul frumos!”, spune Glad Varga, organizator Arad Open Air Festival.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, a luat parte la conferința de prezentare a evenimentului și a subliniat că instituția pe care o reprezintă va susține financiar evenimentul.

„Aradul are o mică tradiție în ceea ce înseamnă aceste eveniment. Dorim să creștem genul acesta de evenimente. Aradul devine pe harta României un punct interesant, iar genul acesta de evenimente aduce interes, vizitatori și câștig pentru arădeni”, a afirmat Sergiu Bîlcea.

Bugetul pe care organizatorii l-au anunțat pentru acest eveniment este de 350.000 de euro. 

Adauga comentariu