Percheziții la Lipova! Doi patroni de firmă sunt acuzați de contrabandă

Polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai Secției nr. 7 Rurală Lipova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfăsurat percheziții la două societăți comerciale.

„În urma activităților desfășurate de polițiști la sediile societăților comerciale de pe raza localității Lipova, administrate de o femeie de 40 de ani, din Arad, respectiv de un bărbat de 44 de ani, din Lipova, au fost găsite, în incinta unui magazin, 720 țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și suma de 1.950 de lei, provenită din vânzarea de țigarete. Tigările, suma de bani precum și o unitațile DVR ale sistemului de supraveghere au fost indisponibilizate de polițiști, pentru continuarea cercetărilor”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Pe numele adminsitratorilor societăților comerciale au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

 

Adauga comentariu