Percheziţii în Arad la traficanţi de droguri. Trei persoane au fost arestate (VIDEO)

Trei bărbaţi care vindeau droguri în Arad au fost prinşi în flagrant de DIICOT. Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar mai apoi pentru 30 de zile. N.S.I, L.A.S. și M.D. sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

“În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpații N.S.I, L.A.S. și M.D. au achiziționat cantități importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Arad și pe raza județului Timiș, obținând astfel importante beneficii materiale.

În urma organizării unor acțiuni de prindere în flagrant, inculpații au fost surprinși în timp ce vindeau cantitățile de un kilogram de cannabis si 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20.000 lei, respectiv 1.510 grame cannabis şi 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro. Procurorii DIICOT- Structura Centrală  împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului municipiul Arad și municipiului Timișoara, ocazie cu care au fost identificate și ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de grame de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 lei”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Adauga comentariu