Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Nu toți proprietarii de jocuri de noroc au închis sălile

Proprietarii de baruri care au și jocuri de noroc din Arad și care și-au sistat activitatea, așa cum cere nouă Hotărâre, sunt revoltați de faptul că ceilalți patroni nu o respectă.

„În timp ce eu am închis aparatele cei de lângă mine, dar și alții din municipiul și județul Arad încă le au deschise. Nu este normal. Ori este pentru toți la fel, ori nu. Pierdem banii și nu știm cine îi plătește. Pentru că nu poți să bagi angajații în șomaj. În urma discuțiilor cu mai mulți proprietari de baruri cu jocuri de noroc toată lumea este revoltată ca doar unii dintre noi respectăm legea și restul nu, continuă să țină deschis și să lase să se joace la păcănele. Cei care respectă sunt foarte afectați. Avem familii, copii și noi trebuie să trăim. Ori este legea pentru toți, ori pentru niciunul”, a declarat proprietara unui local din județul Arad.

Amintim că HOTĂRÂREA nr. 55 din 09.10.2020 privind modificarea art.2 din Hotararea nr.53 din 06.10.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad…prevede că:

(3) Se suspendă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în toate spațiile în care există aparate, inclusiv în cazinouri. Excepție fac spațiile în care funcționează pariuri și loterii, în care se comercializează bilete (fără utilizarea aparatelor pentru jocuri de noroc), cu respectarea regulilor de distanțare fizică și a măsurilor de igienă sanitară.

Proprietara barului care a închis jocurile spune că a făcut reclamație la Poliția Locală.

Adauga comentariu