Pedofilul austriac Dieter Kaas a fugit în țara natală, deși era sub control judiciar. Procurorii arădeni spun că plătea mii de euro pentru fotografii cu minore dezbrăcate

Milionarul austriac Dieter Kaas, cel care are afaceri și în Arad, a fugit din România deși era sub măsura controlului judiciar. Acesta a fost trimis în judecată pentru pornografie infantilă și sex cu un minor.

În cursul lunii mai, Dieter Kaas a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost plasat în arest la domiciliu.

Acestă măsură a fost contestată de avocații milionarului austriac iar pedofilul a obținut câștig de cauză.

Curtea de Apel Timișoara a decis să îi admită contestația și a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. În data de 10 decembrie, urmează să aibă loc termenul în procesul intentat de autorități austriacului, însă acesta a fugit în Austria. A transmis autorităților române o scrisoare în care explică faptul că nu are încredere în sistemul judiciar din România,. Acesta fiind motivul plecării din țară.

Procurorii DIICOT Arad susțin că acesta plătea până la 5.000 de euro pentru fotografii cu minore dezbrăcate. Cetățeanul austriac deține societatea comercială Railport Curtici – cel mai mare terminal intermodal din Europa de Est și totodată una dintre cele mai importante firme din Zona Liberă Curtici. Railport Curtici este un jucător extrem de important pe piața transportului pe cale ferată, având contracte pentru livrare marfă în întreaga Europă.

Adauga comentariu