Pe principiul „dimineața nu fac patul, oricum la noapte mă culc tot în el”, ornamentele de Crăciun din Arad au fost lăsate pe stâlpi. În decembrie trebuie aprinse din nou!

Ornamentele luminoase, montate înaintea sărbătorilor de iarnă de anul trecut, au rămas, în marea lor majoritate, la loc. Pe stâlpi, ancorate de la un capăt la altul al străzilor principale, ornamentele sunt lăsate să ne aducă aminte de Crăciun și Revelion.

Autoritățile locale sunt prinse cu alte chestii, gen alegerile europarlamentare, spălatul străzilor când afară sunt trei grade Celsius,etc, etc.

Deși suntem la începutul lunii februarie, nimeni nu pare interesat să dea jos ornamentele luminoase amplasate la finele lunii noiembrie a anului 2018. Probabil cei responsabili de acest lucru merg pe principiul patului dezordonat dimineața ce nu mai trebuie „făcut” că oricum seara te pui înapoi în el.

La fel, autoritățile arădene par a-și spune că nu are rost să dea jos ornamentele din moment ce peste câteva luni, mai exact prin noiembrie - decembrie, trebuie montate din nou.

Calea „Aurel Vlaicu” din municipiu este serios „încărcată” cu asemnea ornamente. Norocul e că nu sunt aprinse, deci nu consumă energie electrică. Asta ar mai trebui!

Adauga comentariu