Pe Orban şi pe Iohannis i-a durut în fund subiectul Decembrie 1989, aşa că "nu ştiu", nici după 30 de ani, "cine a tras"

De 30 de ani, toţi idioţii utili ai politicii simt nevoia, în momentele în care apar în public la Timişoara, sau se apropie "comemorarea tragicelor evenimente din Decembrie 1989", să scoată din ei panseul cu "16-22, cine-a tras în noi". Nici inutilul Ludovic Orban (dar, tituşi, idiot) nu s-a putut abţine duminică la Timişoara să nu dea cu bla-bla-bla-ul platitudinilor despre "degeaba am murit noi la Revoluţie":

”Când vin in Timisoara, de fiecare dată, nu pot să uit. Revoluţia, libertatea, democraţia au plecat de aici mulţumită tinerilor şi mai vârsticilor curajoşi care au pus mai presus de viaţa lor libertatea fiecărui român. Suntem la 30 de ani de la Revoluţie şi este momentul să punem punct tranziţiei. După 30 de ani, nu am aflat cine a tras în noi, cine a organizat mineriadele. Nici astăzi nu stim cine a dat ordinele ticăloase care să transforme Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetăţenilor. Cine îşi imaginează că poate să rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înseală. Cine îşi imaginează că poate să rămână secret cine a tras în 89, se înşeală. Cine îşi imaginează că vor fi ascunse identităţile celor care au omorât oameni la mineriade, se înşeală. Democraţia va învinge în România”.

Dacă erau interesaţi, mai ales Mandolină care face, chipurile, politică de vârf de 30 de ani, el şi cu Klaunul Prezidenţial ştiau că se ştie, cu nume şi prenume, cine a dat ordine, cine le-a executat, cine este complice. Inclusiv numele lor apar printre complici şi favorizatori ai criminalilor din Decembrie 1989 (întreaga perioadă, inclusiv cei aproape 1000 de morţi şi peste 2000 de răniţi de după 22 decembrie şi până în 25), de mână cu toţi politicienii şi procurorii post-decembrişti care au îngropat fiecare adevăr scos la iveală şi făcut public cu precădere de către jurnalişti.

Se ştie cu exactitate ce s-a întâmplat în Decembrie 1989: VINOVAŢII SE ŞTIU, NU AU FOST PEDEPSIŢI PE MĂSURA FAPTELOR LOR! Din cauza politicienilor şi a procurorilor puşi şefi să îngroape Adevărul. Inclusiv Laura Colduţa Kovesi, adulata prostanilor, este complice la mătrăşirea acestui Adevăr. 

Măi, politicienilor, nu mai băliţi peste morţii din Decembrie 1989, măcar acum, după 30 de ani în care aţi fost complicii celor care i-au asasinat: cu ştiinţă, sau din prostie. Iar prostia este "must have" la idioţii utili cărora li se dă pe mâna puterea.

Adauga comentariu