Pe arădeni i-a prostit cu stadionul UTA! Astăzi a trecut la fostul portar Bogdan Stelea. De Falcă vorbim!

Primarul Gheorghe Falcă a fost astăzi, marţi, în trecut. Cu vreo câteva campanii electorale în urmă, le prezenta arădenilor proiectul de ridicare a unui nou stadion. De UTA vorbim.

Astăzi, profitând de faptul că fostul portar al “Generaţiei de aur”, Bogdan Stelea, este în Arad l-a invitat în biroul său din Palatul Administrativ şi...ce credeţi? I-a prezentat proiectul cu arena din calea Aurel Vlaicu. Stelea a fost de-a dreptul “impresionat”, lucru care se poate vedea pe faţa lui...

“Am primit azi vizita lui Bogdan Stelea, prezent la Arad cu ocazia Caravanei Bergenbier Eu sunt 12. Cu această ocazie, i-am prezentat fostului portar al generaţiei de aur proiectul de modernizare al Stadionului UTA”, a scris Falcă pe Facebook. Faptul că am copiat mesajul postat de Falcă pe Facebook şi l-am redat aici nu are nico relevanţă, însă vrem să le facem reclamă la ăia cu berea că poate ne trimit la redacţie o ladă de Fanta!

Revenim la oile noastre! Practic, astăzi, 3 ilulie 2018, Gheorghe Falcă s-a teleportat în propriile campanii electorale, din urmă cu ani buni (2008 şi 2012), atunci când promitea un nou stadion pentru echipa fanion a Aradului. Cu acest text şi câteva machete, Falcă defila prin cartierele Aradului. Campaniile au trecut, Falcă şi-a câştigat mandatele, dar stadionul UTA tot neterminat e.

 Al nost' primar a gândit că prezenţa lui Bogdan Stelea în Arad este un lucru numai bun de folosit la imaginea destul de şifonată a edilului-şef. De aia a şi anunţat acest lucru pe reţeaua Facebook, unde şi-a postat şi câteva fotografii.

Cum nu prea avea cu ce să se laude în faţa lui Bogdan Stelea, că doar nu îi putea povesti despre locurile de muncă din Arad şi despre colectarea selectivă a deşeurilor, Falcă a apăsat “pedala” cu sportul. Cum şi la acest capitol Falcă este repetent, după demolarea unor arene, s-a gândit că e genial dacă îi arată cum vrea el să ridice un stadion nou în Arad.

Cum Bogdan Stelea probabil că nu ştia povestea arenei UTA, ce trebuia finalizată încă de anul trecut, Falcă a fost fericit că cineva chiar se uită pe schiţele lui.

A venit, s-a pozat şi a plecat... iar stadionul tot în construcţie e. De UTA vorbim.   

Adauga comentariu