Parcul din zona fostei fabrici Teba, un dezastru! Iarba nu a fost tunsă deloc, iar coşurile de gunoi „dau pe afară”

Parcul din zona fostei fabrici Teba este un dezastru. Iarba, care nu a fost tunsă de vreme îndelungată, îţi îngreunează accesul la băncile distruse de vreme şi boschetari.

Coşurile de gunoi amplifică imaginea dezolantului parc. Sunt pline „ochi”, semn că cei ce ar trebui să le golească nu au mai dat de mult pe aici.

În urmă cu câteva luni, florile din rondoul existent au fost luate şi plantate altele. Acum şi acestea au fost scoase, de specialiştii din domeniu.

Dacă parcurile din zona centrală a municipiului Arad beneficiază de ceva mai multă atenţie din partea autorităţilor, cele din cartierele municipiului sunt lăsate de izbelişte. Sigur, nu punem la socoteală parcul „Eminescu”, serios afectat de Festivalul Berii.

Lipsa de interes a autorităţilor locale generează nemulţumirea oamenilor care îşi duc copiii sau îşi petrec serile în această zonă din „Traian”.

În această perioadă, în care vremea se încălzeşte este şi „vremea” căpuşelor, vietăţi care îşi duc liniştite traiul în iarba deasă şi mare.

Adauga comentariu