Pâine cu gramaj mai mic la magazine în Arad. Care este explicația patronului!

Un arădean care locuiește în cartierul Micălaca și care cumpără pâine de Zădăreni este supărat că produsul pe care îl ia nu are gramajul real.  „Mă simt furat. Pâinea pe care o cumpăr și pe care scrie 700 de grame, are de fapt 594 de grame. Îmi place gustul, însă nu îmi convine să fie tot mai mică, eu plătind prețul pentru 700 de grame.  

Omul spune că nu este prima dată când pătește așa. Contactat de ziardearad, patronul brutăriei spune că știe de un caz și că a luat măsuri. Explicația ar fi angajații noi.

„Am avut un angajat nou și am găsit patru pâini cu gramaj mai mic. Le-am depistat pe toate atunci. Din cauza fluxului mare de schimbare de personal se întâmplă. S-a făcut o eroare și probabil s-a ambalat o navetă de pâine cu ambalajul respectiv. Am atenționat magazinele și am spus că în cazul în care se întâmplă chestii dinastea să schimbe automat pâinea la clienți și a doua zi eu o schimb la magazin. Mai mult de atât nu pot să fac. Pâinea asta este una mare de un 1.400 kg și se taie în două. La tăierea pâini se întâmplă să fie eroare. Eu vă trimit o poză cu o pâine care are 810 grame. Atunci nu se comentează”, a declarat reprezentantul brutăriei din Zădăreni.  

De asemenea, legat de fotografia primită la redacție, patronul spune că se vede că lipsește o felie și că pâinea a fost desfăcută. Posibil ca omul să o fi descfăcut apoi să o cântărească, ori așa i s-a vândut de la magazin.

 

Adauga comentariu