Ofertă la hypermarketul Real din Arad! Ouă expirate de 10 luni, la doar 36 de bani bucata!

Apropierea „Black Friday” face ca magazinele să scadă serios preţurile, în aşteptarea unui val de clienţi. Deşi „Vinerea Neagră” este programată pentru această săptămână, unele magazine au decis să înceapă mai repede cu reducerile şi ofertele.

Hypermarketul Real din Arad se înscrie în această categorie, iar clienţii sunt ademeniţi, printre altele, cu ouă la ofertă. 30 de bucăţi la doar 10,99, ceea ce însemană 36 de bani pe bucată.

Ofertă bună, n-ai ce zice! Numai că ouăle respective, dacă e să ne luăm după datele înscrise pe ambalaj, au expirat de mai bine de 10 luni! Da, exact din ianuarie 2018!

Un cititor al Ziar de Arad ne-a transmis câteva fotografii cu ouăţe mărimea „S” ce sunt oferite spre vânzare. Pe ambalaj se poate vedea clar că scrie: „A se consuma de preferinţă înainte de 8 ianuarie 2018”.

Faza tare e că paletul pe care erau puse cofrajele nu mai găseai prea multe asemenea ouă, semn că arădenii au cumpărat „la greu”.

Cu siguranţă nu au privit data de expirare înscrisă pe ambalaj, ori şi-au spus că e vreo greşeală de tipărire.

Conducerea hypermarketului Real a fost contactată de publicația noastră. Ni s-a transmis că directorul este cu un client și apoi ne va suna. Asta se întâmpla înainte de ora 09,00 a dimineții de miercuri iar până la această oră nu am primit un punct de vedere al Real.

Adauga comentariu