Oameni "serioşi". Cinci arădeni au fost prinşi băuţi la volan!

Cinci şoferi arădeni au fost prinşi băuţi la volan de către poliţiştii de la Rutieră. Alcoolemiile acestora nu erau de neglijat şi în urma acestor controale au rămas fără permise şi cu dosare penale.

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii au depistat, pe D.J. 792/D, pe raza localității Tîrnova, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau autoturisme sub influența alcoolului : pe raza municipiului, un tânăr de 24 de ani, din Arad, având o alcoolemie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.J. 682, pe raza localității Munar, un tânăr de 39 de ani, din Secusigiu, având o alcoolemie de 0,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Beliu un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe raza localității Vladimirescu, un tânăr de 25 de ani, din Arad, fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Adauga comentariu