O tânără a murit, în timpul unui bal al bobocilor din judeţul Arad

 Evenimentrul Balul Bobocilor al Liceului Teoretic Sebiş s-a încheiat dramatic. O tânără în vârstă de 33 de ani a murit, în cursul serii trecute, în jurul orei 22.30. Aceasta era dansatoare într-o trupă din Bucureşti ce a susţinut o reprezentaţie în oraşul arădean Sebiş.

 “Echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebis a intervenit la Casa de Cultura din localitate. La fața locului au găsit o femeie în stop cardiorespirator. Femeia a fost resuscitată aproximativ 30 minute apoi transportată la spitalul din Sebis. La spital a intrat din nou în stop și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarata decedata”, spune George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Primarul interimar al Sebişului, Radu Demetrescu, spune că femeii i s-a făcut în timpul spectacolului şi apoi a decedat la spital, chiar în faţa soţului ei. Acesta era, la rândul lui, dansator în cadrul aceleiaşi trupe.

“La un moment-dat,  i s-a făcut rău. A fost resuscitată şi dusă la spital, care este peste drum de cămin. Acolo a mai făcut un stopcardiac şi a fost, din nou, resuscitată. A venit un al treilea care i-a fost fatal”, spune Radu Demetrescu.

UPDATE. Dansatoarea decedată se numea Diana şi făcea parte dintr-o trupă de dansuri populare.

Adauga comentariu