O tânără mâmică din Arad a lansat o carte ce cuprinde întâmplări din viaţa ei. Toate scrise printre scutece şi biberoane

O tânără mămică din Arad a avut curajul să scrie o carte ce cuprinde fragmente din viața personală. Este vorba despre întâmplări care au avut un impact imens asupra ei. Cartea a fost lansată pe piaţă de curând şi deja se bucură de succes.

Oana Iasmina Blaga are 26 de ani şi a dorit ca întâmplările din viața sa să le transpună, cu multă emoție în suflet, într-o scriere parțial autobiografică.

Astfel,  după cum afirmă chiar ea, printre biberoane şi scutece, relativ repede şi uşor s-au așternut cuvintele care alcătuiesc ceea ce acum se numește "Flori de tei".

Cartea a fost lansată prin editură, cu numar ISBN la Biblioteca Națională.

Pe coperta cărţii stă scris:

"Fiecare om are o poveste. Este posibil să descoperi fericirea atunci când suferinţa îţi este întipărită în suflet?

Copilăria Bogdanei se compune dintr-un lung şir de aşteptări, dezamăgiri şi abuzuri. Durerea este întotdeauna o piatră de încercare în calea încrederii în sine.

Împinsă până la limita disperării, aceasta este salvată de iubire şi prin iubire se vindecă, ajutându-i şi pe ceilalţi. 

Personajul principal îşi depăşeşte condiţia reuşind să spargă blestemul generaţiilor de femei din viaţa sa, o dată cu naşterea propriului copil dovedind uimitoarea putere pe care o mamă o primeşte.

Simbolul Florilor de tei este un îndemn spre a vedea cu alţi ochi frumuseţea din jurul nostru, speranţa că viaţa ne poate trata frumos şi fericirea este un drept al fiecăruia dintre noi.

Povestea Bogdanei ne arată faptul că, indiferent de bagajul emoţional pe care îl porţi, îţi poţi scrie povestea cu un final fericit. Totul depinde de tine!"

Oana Iasmina Blaga lucrează în domeniul bancar. A absolvit Colegiul Naţional Preparandia-Dimitrie Tichindeal, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş, Comunicare şi Relaţii Publice, Masterul în Comunicare Managerială, Facultatea de Litere, la Universitatea „Aurel Vlaicu”, specializarea Română-Engleză.

Ideea carţii a pornit de la o piatră pe suflet transpusă în cuvinte menite să ajute, să motiveze cititorul să prețuiască viaţa şi lucrurile care îl înconjoară. Oana a fost încurajată să scrie cartea şi de către soţul ei, Flavius.

Cartea se găseşte momentan online pe siteul Editurii Up, la un preţ promoţional.

 

Adauga comentariu