O tânără din Arad plecată în Germania a revenit pentru a-şi deschide propriul laborator de prăjituri. Adelina a moştenit pasiunea de la bunica ei

O tânără din Arad s-a dedicat în totalitatea unui segment dulce din bucătărie. O pasiune moştenită din generaţie în generaţie a determinat-o pe Adelina să îşi deschidă propriul laborator de prăjituri. Câţiva ani a locuit în Germania, însă a revenit în ţară tocmai pentru a-şi urma visul.  

„Iubesc să fac dulciuri pentru mine, pentru familie şi pentru ceilalți. Folosesc ingrediente naturale și locale, pe care le prepar cu pasiune după cum am învățat de la mama mea. Am plecat din România când aveam 19 ani și acum, după 6 ani petrecuți în Germania, am revenit la origini pentru a deschide un laborator care să reprezinte pasiunea mea pentru dulciuri, pentru ingrediente naturale, pentru gustul autentic și atât de drag mie, cel regăsit în prăjiturile bunicii, cea de la care am moștenit această pasiune și căreia îi sunt profund recunoscătoare. De asemenea, îi mulţumesc şi mamei mele care lucrează împreună cu mine la prăjituri. Mă ajută foarte mult. Am revenit în România, pentru a da curs visului meu, de a avea o locație unde să creez prăjituri delicioase. Am mai revenit în România și pentru a mă reconecta cu originile mele, pentru a mă inspira din amintirile copilăriei și pentru a oferi dulciurilor un gust autentic local, asemenea prăjiturilor făcute de bunica mea”, a mărturisit Adelina Vidican.

Adelina spune că specialitățile casei sunt prăjiturile vechi, clasice. Cele transmise din generație în generație, creme fierte, rețete vechi, cum ar fi : Alba ca zăpadă, Nuca și Ness, Doboș, Suhaida, Fursecuri.

Adelina şi-a petrecut ultimii ani ori în restaurant, ori în cofetarii, chiar înainte sa îşi deschidă mica afacere era Patiser Chef la Roca Brună. Tânăra  este căsătorit cu Raul Vidican, un celebru Chef din Vestul ţării şi nu numai.

Laboratorul unde Adelina prepară delicioasele deserturi se află în cartierul Aradul Nou, calea Timişorii, nr 212/12. Mai multe detalii şi comenzi se pot obţine pe pagina de Facebook Adelina Iancu(Vidican) sau la telefon 0770 395 690.  

 

Adauga comentariu