O tânără care intrase în travaliu a născut în ambulanţa SMURD

O tânără în vârstă de 24 de ani a născut în ambulanţă. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD al Detașamentulu de Pompieri Sebiș din localitatea Igneștii, cei trei paramedici din echipaj au monitorizat-o permanent, avea contracții la interval de 1 minut.

„Pentru că nu aveau timp să ajungă cu ea la matern, au plecat direct spre spitalul din orașul Sebiş, iar cand au ajuns în curtea spitalului, copilul nu a mai avut răbdare, iar tânăra mămică a și născut în ambulanță sub supravegherea medicului din spital, doamna doctor Dima Claudia. Echipajul Smurd a asistat la naștere, ajutând medicul și totul  decurs foarte bine. Au adus pe lume un băiețel, iar dupa naștere au fost  redirecționați spre Spitalul Matern din Arad. Pe drum au fost întâmpinați de un echipaj SAJ cu medic la care au predat pacientă și noul născut în stare foarte bună”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Eroii acestei întâmplări  și "moașele" copilului, alături de medicul Claudia Dima  sunt: plt.maj. Palcu Lucian, plt. maj. Rus Sebastian şi plt. maj. Pop Ciprian.

Adauga comentariu