O şcoală din Grădişte, o clasă de la Economic şi una de la Construcţii, închise din pricina cazurilor de coronavirus!

Numărul cazurilor elevilor şi profesorilor infectaţi cu coronavirus creşte de la o zi la alta, în şcolile arădene. O clădire a Şcolii Gimnaziale Aron Cotruş, a fost închisă, după ce un cadru didactic a fost confirmat cu Covid 19. De asemenea, o clasă de la Colegiul Economic şi una de la Colegiul de Construcţii au fost închise, iar cursurile suspendate pentru două săptămâni, după ce doi elevi au fost depistaţi cu coronavirus.

În ceea ce priveşte unitatea şcolară Aron Cotruş, trebuie menţionat că s-a luat decizia închiderii clădirii în care funcţionează gimnaziul, clasele primare, aflate într-un alt corp de clădire, îşi vor continua activitatea.

De la începutul anului şcolar, mai multe unităţi de învăţământ şi-au suspendat cursurile, ca urmare a cazurilor de Covid 19.

 Chiar în a doua zi de şcoală, Şcoala Gimnaziuală din Zădăreni a fost închisă, după ce directorul a fost confirmat cu coronavirs. De asemenea, cursurile a două clase au fost suspendate la Liceul Csiky Gergely, iar şcoala din localitatea Iratoşu este în scenariul roşu, după ce numărul cazurilor de coronavirus din comună au crescut alarmant.

Adauga comentariu