O pungă de mălai, o prăjitură, o ciocolată sau un suc - dorințele unor copii sărmani. Totul în scrisori pentru Moș Crăciun!

Copiii proveniți din familii nevoiașe nu își doresc de Crăciun foarte multe. Pentru unii dintre ei o ciocolată, un suc și o prăjitură le este de ajuns. Pentru a le îndeplini micile dorințe arădeanca Alexandra Timar derulează în continuare campanii. Pe lângă campania care privește copiii mai este demarată una pentru bunici.

„În acest moment avem în derulare două campanii cu ocazia sărbătorilor de iarnă: «Crăciun pentru bunici» și «Adoptă o scrisoare». În aceste campanii ne-am propus să ajungem la peste 5.000 de suflete, dar dat fiind faptul că primim noi cereri zilnic de a prelua și alte cazuri, sper să depășim aceste cifre”, a declarat Alexandra.

Campaniile se desfășoară pe pagina asociației @ingeripentrusuflete de unde doritorii pot prelua scrisori dacă trimit un mesaj privat.

„Cu toate că tendința acum e de a ne îndrepta spre copii, nu trebuie uitat nici de bunici și ei au la fel de mare nevoie de noi. Avem peste 100 de voluntari, 40 de centre de preluare donații în țară și străinătate și mai sunt patru săptămâni în care putem face minuni pentru ei”, mai adaugă Alexandra.

În Arad sunt două centre de colectare, lângă teatru și pe Poetului. Cei care doresc să ajute pot duce și dulciuri vrac pentru Moș Nicolae.

De asemenea, cei care doresc să ajute pot lua legătura cu Alexandra și pe pagina de Facebook Alexandra Timar.

 

Adauga comentariu