O nouă înșelătorie: doctorul Ilekhojie și soțul rătăcit adus înapoi!

O nouă încercare de înșelătorie circulă de o perioadă pe internet. De această dată mesajul este postat la diferite articole de presă ca și comentariu pentru a avea mai multă credibilitate.

Este vorba despre un „doctor” care face vrăji pentru a aduce persoana iubită înapoi. Cel puțin așa sună mesajul. Și după cum sunt români, care în încercarea de a duce o viața bună cu cel de lângă el, apelează la tot felul de „binevoitori”nu este exclus să se înregistreze și victime. 

Anunțul sună în felul următor:

Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care mi-a promis că-mi va întoarce soțul înapoi. A făcut o vrajă de reconciliere care l-a întors pe Rogers înapoi și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți-i un e-mail.

La sfârșit este trecut mailul dar și numărul de telefon format din multe numere. Este clar că mesajul este scris în altă limbă și tradus prin google translate.

Cert este că acesta circulă de câteva zile și printre arădeni. Nu puțini au fost cei care au sunat la numere de acest gen de telefon și s-au trezit că au de plătit facturi uriașe sau au fost prostiți să depună bani în anumite conturi.

Adauga comentariu