O mamă care îşi creşte singură patru copii a fost ajutată cu haine, alimente şi jucării

O mamă îşi creşte singură cei patru copii, trei fete şi un băiat. În ciuda dificultăţilor materiale copiii nu prezintă risc de abandon şcolar, din contra sunt implicaţi în programe educative afterschool.

În ajutorul lor au „sărit” studenţii  Universităţii ”Aurel Vlaicu” din cadrul specializ[rii ”Asistenţă Socială” împreună cu lector univ. Alina Breaz. Aceştia au reînceput  campania ”Ajuta-ne să-i ajutam” în urmă cu câteva săptămâni. De această dată a fost ajutată familia monoparentală. Mamei şi celor patru copii li s-au donat alimente, diferite produse neperisabile, îmbrăcăminte şi jucării.

Toate cazurile la care aceşti studenţi ajung se află în evidenţa celor de la Direcţia de Asistenţă Socială Arad. Lector univ. Alina Breaz  declară că special aleg astfel de cazuri pentru a dona deoarece ştie că sunt familii sărace cu copii buni care au nevoie de ajutor. Copii, care învaţă bine, merg la şcoală chiar dacă condiţiile în care locuiesc nu sunt cele mai bune sau chiar dacă masa lor nu este aşa de consistentă.       

Adauga comentariu