O femeie s-a dezbrăcat în centrul municipiului

În cursul serii trecute, în timpul patrulării în zona centrală, în dreptul restaurantului de tip fast-food Mc Donalds, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări au fost sesizați de cetățeni să intervină, deoarece pe stradă se afla o femeie complet dezbrăcată.

Persoana respectivă, ce se afla în imposibilitatea de a comunica, a fost preluată în autovehiculul DGPL și a fost cerut prinserviciul dispecerat sprijinul unui echipaj cu atribuții de ordine publică.

„Totodată a fost solicitată o ambulanță,până la sosirea căreia, polițiștii locali au recuperatdouă poșete aparținând femeii, dintr-un tomberon din proximitatea locului unde a fost incidentul. La sosirea ambulanței, persoana a devenit agresivă, pentru transportul acesteia la Unitatea Primiri Urgențe fiind necesară însoțirea împreună cu un polițist local. După recoltarea unor probe de sânge, de la UPU, polițiștii locali au secondat în continuare personalul medical și pacienta la Secția de Psihiatrie a SCJUA de pe strada Octavian Goga, reușind să o convingă să îmbrace  un halat de unică folosință din dotarea ambulanței”, spun reprezentanții Poliției Locale.

 

Adauga comentariu