O femeie internată la Spitalul Judeţean Arad a fost găsită de familie la o casă funerară! Murise cu trei zile înainte!

O femeie a fost externată decedată din Spitalul Judeţean Arad, fără ca familia să fie anunţată. Un nepot al femeii găseşte trupul celei pe care o ştia internată pe secţia ATI a Judeţeanului la o casă funerară din municipiu.

Alin, nepotul femeii, spune pentru Digi 24 că mătuşa lui fusese victima unui incendiu, în urmă cu câteva săptămâni. A fost internată la Spitalul Judeţean iar familia ţinea legătura telefonic cu cei de pe secţie pentru a se interesa de starea femeii.

„Ne-a transmis că a fost - atenție - externată în 29 martie, duminică. Reacția mea a fost una de șoc, că nu avea cum să fie externată fără ca noi să știm... Am rugat-o să verifice mai atent, că sigur nu e asta situația reală. A mai verificat dumneaei, a revenit spunându-mi că a fost externată, dar decedată! Șocul, vă dați seama, a fost imens. Cum puteți să spuneți astăzi, 31, marți, că e decedată din 29 martie și nimeni din familie nu a fost anunțat în ideea că noi zi de zi am încercat să aflăm informații”, spune nepotul femeii pentru Digi 24.

Familia a luat legătura cu casele funerare din Arad şi într-un final au găsit trupul femeii. Era sigilat într-un sac.

Adauga comentariu