O femeie a fost ameninţată că i se publică fotografiile compromiţătoare pe internet. Şantajiştii au ajuns pe mâna poliţiei

Au vrut să facă bani necinstiţi, însă au fost reţinuţi de poliţie. Este vorba despre un bărbat și o femeie, din Zărand, care au fost reținuți de polițiștii din Chișineu Criș pentru șantaj. Cei doi au cerut 3.000 de euro unei femei pentru a nu trimite soțului și familiei acesteia fotografii compromițătoare cu o ea. Ba mai mult, cei doi au ameninţat că pozele vor fi publicate pe reţelele de socializare dacă nu îşi primesc banii.  

„Polițiștii cercetează un bărbat de 30 de ani și o femeie de 31 de ani, din Zărand, care, în perioada decembrie 2017- iunie 2018 ar fi trimis unei femei, în mod repetat, mesaje scrise și vocale cu amenințări referitoare la dezvăluirea soțului și familiei și postarea pe rețelele de socializare a unor fotografii compromițătoare, pretinzând suma de 3.000 de euro pentru a nu le face publice. De asemenea, femeia bănuită de săvârșirea faptei ar fi amenințat persoana vătămată cu acte de violență și defăimarea acesteia în comunitate”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad. 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj în formă continuată.

Adauga comentariu