O familie din Arad a pus pe picioare afacerea care promite distracţie electrică de neuitat

O afacere cu închiriere de mijloace de agrement - transport cu propulsie electrică pentru agrement şi distracţie a fost pusă pe picioare, în municipiul Arad, de către familia Morcan. Firma poartă denumirea:  SC Distractie Electrica SRL şi este reprezentantă de către Oana Morcan.

Ideea unei astfel de afacere a pornit de la pasiunea pentru petrecerea timpului în natură cu familia şi prietenii şi explorarea cât mai multor locuri fără un efort fizic intens, prin parcurgerea unor distanţe mai lungi cu mijloace de agrement – transport cu propulsie electrică. Este singura afacere de acest tip din zonă.

Vehiculele electrice destinate închirierii sunt: trotinete electrice, hoverboard-uri electrice cu hoverkart.

„În prezent trotinetele se pot închiria de la locaţia din centrul Aradului, Bd Revolutiei, nr. 49-53, Cafeneaua Ebensee Coffee situată lângă cofetaria Libelula, iar în viitorul foarte apropiat vom avea încă două puncte de închiriere situate în parcul Europa şi Parcul Orizont. Afacerea îşi propune învăţarea şi acomodarea a cât mai multor persoane cu noile tehnologii cu costuri reduse şi nepoluante. Avem posibilitatea de a organiza li evenimente private de tip teambuilding adresate companiilor.

Vehiculele electrice oferă consumatorilor bucuria de plimbări în natură fără efort şi fără poluare. Clienţii se pot bucura de cea mai nouă tehnologie şi echipamente de ultima generaţie la preţuri accesibile”, a declarat Oana Morcan, manager de proiect.

De asemenea, aceasta spune că este o modalitate foarte bună pentru turiştii care vizitează Aradul de a se deplasa în condiţii de siguranţă şi a vizita cât mai multe obiective.

Trotinetele sunt performante şi din punct de vedere al autonomiei şi capacităţilor tehnice – autonomie până la 45 km (în functie de greutate şi modul de utilizare).

„Activitatea este elaborată pentru o protecţie cât mai mare a mediului în acest sens fiind achiziţionate vehicule cu propulsie electrică cu 0 poluare. Vehiculele achiziţionate sunt de ultima generaţie încorporând cele mai noi tehnologii cu consum redus de energie fiind total nepoluante. De asemenea ne puteţi contacta pentru programări pe Facebook: inchirieri trotinete arad ovi, şi la tel 0752.199.646 sau 0748.317.203

Ofertă închiriere Trotinete electrice si Hoverboard cu/fara Hoverkart

Perioada

Pret/Tarif – Lei

30 min: 15 lei

1 ora: 25 lei

3 ore: 60 lei

24 ore: 100 lei

3 zile: 240 lei

Pentru grupuri se oferă reduceri de preţ.

Adauga comentariu