O familie de arădeni a preparat zacuscă pentru sute de nevoiași

O familie din localitatea arădeană Mândruloc, aparțiunătoare de comuna Vladimirescu, a preparat sute de borcane de zacuscă, preparat care a ajuns în casele unor familii de nevoiași din localitate.

Dan și Corina Istrate împreună cu reprezentanți ai parohiei ortodoxe din localitate au muncit serios pentru ca acest preparat delicious să fioe gata în decursul câtorva ore.

Evenimentul a avut loc în curtea grădiniței din Mândruloc, unde s-au preparat sute de borcane cu zacuscă, care vor fi donate, împreună cu legume și fructe familiilor nevoiașe din comună.

Inițiativa familiei Istrate este o premieră pentru județul Arad, deoarece la acțiune au participat mai mulți localnici, iar gospodinele și cei apropiați familiei s-au întrecut în a umple cât mai multe borcane cu zacuscă.

Cu atât mai mult, înainte cu o zi, copiii din cadrul grădiniței din Mândruloc, sub coordonarea doamnei prof. Corina Istrate, au învățat despre ceea ce înseamnă agricultură și produsele de toamnă, necesare fiecărei gospodării pentru iarnă.

Familia Istrate – Dan și Corina nu se află la prima inițiativă de ajutorare a familiilor nevoiașe din Mândruloc și a satelor aparținătoare comunei Vladimirescu, un exemplu fiind Campania „Iepurașul Generos împarte daruri bucuros”, care a adus daruri în casele mai multor copii din comună.  

Adauga comentariu