O cosmeticiană din Arad îşi vinde bijuteriile pentru a ajuta copiii nevoiaşi

Claudia Marza, o cosmeticiană din Arad, îşi oferă propriile bijuterii şi gablonţuri în schimbul unor donaţii care ajută copiii cu nevoi speciale. Face acest lucru de două luni. De când fiecare persoană îşi alege ce îi place şi lasă cât consideră.
În acest mod, Claudia susţine Asociaţia Sharing Smiles în proiectul "Împarte zâmbete", care propune crearea primului spaţiu de joacă în aer liber inclusiv din Arad, unde, orice copil, indiferent de condiţie socială, dizabilitate sau problemă de integrare, să poată să se joace, să înveţe, să socializeze şi să recupereze anumite deficiente. Clubul incluziv va cuprinde un loc de joacă cu elemente pentru stimulare polisenzorială şi aparate de joc pentru copiii cu nevoi speciale, un parc cu animăluţe şi o grădină unde cei mici pot explora natura.

 „Cu acești bani doresc să particip împreună cu voi la înființarea unor spaţii de joaca, cursuri şi terapie pentru copii «diferiţi»! Chiar dacă mă simt atașată emoțional de fiecare obiect în parte, fiecare are povestea lui, le-am adus cu mine din locurile pe care le-am colindat, eu știu că gestul meu și al vostru va fi în folosul copiilor”, spune Claudia.  

Câteva din locațiile de unde provin obiectele pe care le pune la dispozitia voastră sunt: Turcia, Grecia, Canada, Miami, New-York,  Caraibe, Jamaica, Mexic.

„ Haideți să nu închidem ochii și să nu ne prefacem ca acești copii nu există! Doar pentru că nu sunt ai noştri, nu înseamnă că nu există! Sunt mame care se luptă zi de zi cu sistemul, cu societatea! Și acești copii au dreptul la educație, la joaca, la prieteni! " , mai adaugă Claudia.


Până acum, alături de prieteni, cliente, sau chiar persoane necunoscute, Claudia a adunat 2200 lei din cei 35.000 lei necesari proiectului.

Acţiunea ei continuă pentru cei dornici să contribuie, iar luna aceasta, alături de bijuterii veţi regăsii şi articole pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi Mărţişoare.

 

Adauga comentariu