O arădeancă stabilită în SUA a transmis o scrisoare de mulţumire vecinilor. Dalia nu a putut să vină în ţară când tatăl ei zăcea pe patul de moarte

O arădeancă stabilită în SUA nu a putut să fie alături de părinţii ei când tatăl s-a îmbolnăvit şi a avut nevoie de îngrijiri. Vecinii au fost cei care au sprijinit-o pe mama acesteia în îngrijirea tatălului până acesta şi-a dat ultima suflare. Acum arădeanca a trimis vecinilor o scrisoare de mulţumire. Este singurul lucru care îl poate face ţinând cont de faptul că încă nu poate reveni în ţară. Este vorba despre Dalia Drăgan Dehelean.

Publicăm mai jos scrisoarea adresată celor care au avut grijă de tatăl ei.

„Viața e atât de neprevazută și te poartă pe meleaguri necunoscute și îndepărtate pentru un trai mai bun, dar nu iți poți imagina că atunci când cei dragi ție au nevoie de prezența ta,  tu nu poți să fii aproape, să duci povara vieții alături de ei.

Viața, însă, e plină de binecuvântari, de asemenea. Îți scoate în cale oameni cu suflet bun și inima curată, care te ajută să porți mai ușor greutatea vieții.

Doresc să aduc sincere mulțumiri, din toata inima, celor care au fost alături de mama mea, Valeria Drăgan, în cele mai grele momente ale vieții ei, când tatăl meu, Ionel Drăgan, a rămas bolnav la pat și, până în ultimele clipe pe acestă pământ, a avut nevoie de îngrijire constantă.

Dezideriu Tapaszto, Andreea Purda cu mama Gabi și tatăl Nelu, Fermeta Jude cu fiica Mădălina și soțul Rafael – acești oameni plini de bunătate și compasiune, sensibili și blânzi, fără o picătura de egoism au oferit mângâiere, sprijin moral și ajutor fizic, necondiționat.

Mulțumesc din suflet, oameni buni și dragi, pentru tot sacrificiul făcut pentru părinții mei, pentru cei dragi mie.

Cu mult drag și respect, Dalia Drăgan – Dehelean (Phoenix, AZ USA)”.

FOTO: arhivă

Adauga comentariu