O arădeancă și-a împlinit visul prin deschiderea unui salon de înfrumusețare

Un nou salon de înfrumusețare din Arad și-a deschis porțile în această săptămână. Inagurat într-o atmosferă de gală, Forever Beauty promite să îi răsfețe pe cei care îi vor trece pragul cu cele mai noi tehnologii de înfrumusețare dar și cu o gamă largă de aparate de ultimă generație destinate remodelării corporale și regenerării țesuturilor afectate de trecerea timpului, modul de viață nesănătos sau de stres. În cadrul acestuia se găsesc 15 aparate moderne. Noul salon Forever Beauty se află pe strada Mihai Eminescu, nr 26 ap 4. 

„Puteți beneficia de analiză corporală, radiofrecvență facial, microdermo abraziune, LPG facial care stimulează colagenul și elasticitatea pielii sau împachetari în termo uverta pentru eliminarea toxinelor din corp si epilare definitiva fara durere. Toate aceste servicii dar și multe altele vor fi disponibile de acum încolo și pentru arădeni și nu numai, în cadrul salonului”, declară Mariana Guran- managerul salonului. 

Aceasta mai declară că tratamentele și procedurile sunt personalizate în funcție de vârstă, de tipul de piele și de problemele pe care le aveți. 

„Mă bucur nespus de mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu care m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul, soțului și copiilor mei care m-au susținut și nu ultimul rând echipei mele ( Viorica Etea, Sorina Gligor și Raluca Maghiar) fără de care nu aș fi reușit să dau viață acestuia”, a mai spus Mariana Guran. 

În cadrul evenimentului de lansare a salonului reprezentanții autoritatilor locale, dar și viitoarele cliente au luat parte la o adevarată demonstrație făcută de specialiști veniți din București. 

 

Adauga comentariu