O arădeancă s-a apucat să croşeteze flori pe care le pune în ghivece. Totul la nivel de artă!

Pasionată de mică de croşetat o arădeancă a venit cu o idee inedită şi anume aceea de a croşeta flori din aţă, iar în ghiveci în loc de pământ  să fie amporă. A dorit să aibă flori care nu se ofilesc sau necesită îngrijire. Sorina Calotescu face acest lucru din pasiune, mai ales că e la pensie şi are timp.

„Iubesc de mică lucrul de mână. Este o plăcere să croşetez, iar acum m-am gândit să fac ceva mai deosebit. Adică flori în ghivece. Mă relaxează, pentru mine este o artă. Florile sunt montate pe tije, iar în ghiveci am pus amporă, apoi fire sintetice care imită iarba. Tijele sunt înfipte în amporă. Florile nu se udă nici, nu necesită îngrijire. E ceva care rămâne ca amintire. Pot fi ţinute oriunde în casă”, a mărturisit Sorina.

Fiecare ghiveci este unicat, la fel cum au fost şi celelalte obiecte croşetate înainte de Sorina şi anume jucării, papuci, mărţişoare. Totul croşetat cu multă pasiune.

„Îmbin plăcutul cu utilul. Mă bucur când ceea ce fac e apreciat. În ultima perioadă am început să le postez pe pagina mea de Facebook şi am primit multe încurajări şi aprecieri”, mai adaugă Sorina Calotescu.

Adauga comentariu