O arădeancă nu și-a făcut probleme deși copilul de doar câțiva anișori a lipsit de acasă o zi și o noapte!

Un caz ciudat s-a petrecut zilele trecute în Arad, atunci când un copil de doar trei ani a fost găsit pe o stradă din municipiu, în zona pieței Sârbești.

Femeia care l-a găsit l-a dus la ea acasă, a anunțat autoritățile, însă aproape 24 de ore, mama micuțului nu s-a impacientat.

Reprezentanții IPJ spuneau că micuțul a fost găsit duminică seara în zona pieței Sârbești din municipiu și până la sesizarea organelor de poliție nu a fost reclamată dispariția sa. Momentul anunțului venit dinspre IPJ era luni după-amiaza. O zi și o noapte, cel mic, care nu știa să spună unde locuiește și cum îl cheamă, a lipsit de acasă.

După anunțul Poliției Arad, mama a aflat de el și a sunat la IPJ. Le-a spus polițiștilor că nu poate merge după copil, întrucât are mai mulți copii acasă, astfel că oamenii legii au făcut ei acest efort.

Mama micuțului spune că nu este prima oară când copilul lipsește de acasă, fiind plecat de mai multe ori pe la vecini sau pe la neamurile care stau în apropiere. S-a gândit că la fel s-a întâmplat și acum, astfel că a stat liniștită. Numai că acum, cel mic, mersese pe jos câteva sute de metri, de la locuința situată pe strada Remus până în piața Sârbească.

Mama copilului are 33 de ani. Reprezentanții IPJ Arad spun că a fost informată DGASPC, urmând a fi făcute cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a dispărut minorul, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Adauga comentariu