O arădeancă a devenit un director de succes după ce a fost primul angajat al firmei din urmă cu 15 ani

Are o energie de invidiat şi o ambiţie de fier. De 15 ani este medic de medicina muncii. Acum conduce o echipă de care este foarte mândră şi pentru că au ajuns la 15 ani de activitate au şi sărbătorit într-un mod plăcut acest lucru. Astfel, cei de la Mediar căci despre ei este vorba, au petrecut, pe acorduri muzicale, o seară de neuitat la hotel Ibis Styles Arad.

„Sărbătorim 15 ani de medicina muncii şi sunt mândră de acest lucru. Am început în urmă cu 15 ani ca primă angajată a acestei firme şi sunt mândră că astăzi am devenit expertă şi o conduc. Este o muncă de echipă. Mediar a devenit copilul meu”, a declarat Rodica Roşca, director Mediar.

Deşi nu a fost visul ei să devină medic, până la urmă a început să îndrăgească această meserie. 

„Ştiu sigur că nu a fost visul meu să devin medic. Când vedeam sânge trebuia să ies afară din încăpere. Am ajuns pentru că am dat la liceul sanitar. Eu plecând de la ţară, din Şepreuş, învăţam şi foarte bine, şi în acel moment era cea mai bună oportunitate, aşa o vedeau cel puţin părinţii mei. Spuneau nu liceul teoretic, nu Slavici pentru că aveam nevoie de o meserie şi atunci Liceul Sanitar a fost cel mai potrivit. Aşa am ajuns în domeniul medical, iar facultatea de medicină generală a venit ca un pas firesc. Am făcut o specialitate. Se spune că dacă nu ai un vis, şi la început nu prea îl avem, faci parte din visul altuia. Adrian Bădescu a avut visul de a deschide Medici's Timișoara, serviciul de medicina muncii. M-a inclus în visul lui şi de acolo eu am zburat practic”, mărturiseşte Rodica.

Iar zborul Rodicăi este unul deosebit, deoarece a întâmpinat o mulțime de provocări. Pe care a reușit să le depășească. Cum? “Tact, perseverență, imaginație și, în primul rând, foarte multă muncă. Aplecarea către pacient, către nevoile sale, este esențială și aduce, în afară de recunoaștere, și recunoștință. Un mare plus. Aceasta este, în fapt, filosofia Mediar”

În ultima perioadă arădeanca şi-a descoperit mai multe abilităţi. În puținul timp liber se specializează în public speaking, creație și...goblenuri.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu