O antrenoare de tenis din Arad a fost umilită la Real, vineri seara. Avea la ea o plasă cu cumpărături de la Selgros (VIDEO)

Arădeanca Anela Freer, cunoscută antrenoare de tenis - a fost umilită, vineri seara la Real. Aceasta făcuse cumpărături, cu câteva minutre înainte, la Selgros şi avea într-o plasă inscripţionată  cu brand-ul „Selgros” mai multe cumpărături.

A intrat la „concurenţă” cu tot cu plasa marcată cu sigla „adversarilor”. A vrut să lase plasa la intrare, dar paznicul i-a spus că nu poate avea grijă de conţinut. A intrat cu bagajul în hipermarket şi mare i-a fost mirarea că unul dintre angajaţii magazinului se ţinea „scai” după ea.   

Anela i-a reproşat faptul că o urmăreşte, ca pe o hoaţă, însă paznicul a fost impasibil. La un moment-dat, femeia a pornit înregistrarea video de pe telefonul mobil, iar câteva secunde mai târziu cei ce o „flancau” au dispărut ca prin minune.

„Acum sunt la Real în Arad. Am o plasă cu cumpărături de la Selgros, pe care am vrut să o las la intrare, dar acolo mi s-a zis să iau plasa cu mine, pt. că ei nu sunt obligați să răspundă de bagaje. De la intrare, un paznic s-a ținut după mine aproximativ 10 minute, de parcă aș fi vrut să fur ceva. Întâi m-am amuzat, dar apoi m-am enervat. Când i-am zis că-l filmez şi îl pun pe Internet, ca prin minune, omul s-a evaporat”, a spus Anela Freer.

În timp ce filma în interiorul Real, unul dintre paznici i-a spus să închidă telefonul, în fine - filmarea – însă Anela Freer nu s-a lăsat intimidată.

I-a luat la „14 metri” pe paznici. De ce nu se putea ca plasa cu care a intrat în magazinul Real să fie sigilată cu o bandă, aşa cum se procedează în mod normal, astfel încât în aceasta să nu poată fi introduse alte produse? E o întrebare la care doar Realul poate răspunde, şi nici într-un caz nu facem referire la ăla din Madrid.

Comentarii

Evelina

23.03.2018 22:58

Am pățit-o si eu la Real ... aveam o plăsuță mica cu produse de la Jumbo . Aveam și bonul fiscal , dar degeaba

Alex

24.03.2018 11:03

Real este de departe cel mai ok hypermarket din Arad. Probabil tenismana pacii cauta senzationalul , daca nu a reusit ca jucatoare incearca acum ca pensionara:)))

ANELA

28.03.2018 01:28

Buna ALEX. Ma cunosti de undeva ? Cum iti permiti sa comentezi asa la adresa mea ? Eu nu stiu cine esti, si nici nu ma intereseaza,dar te rog, comenteaza despre tine, nu mai comenta niciodata la adresa mea. Cine esti tu sa ma critici pe mine ? Stai linistit, eu nu caut senzationalul, dar, nu accept sa fiu tratata in acest fel, asa ca am luat atitudine.Eu nu am zis ca hipermarketul nu este ok, dar, nu stiu de ce angajeaza astfel de oameni.Tare mult as dori sa se intample acelasi lucru, la Real, si mamei tale, sau sotiei tale (daca esti casatorit) sau chiar tie. Atunci vei vedea cum este si ce stare de spirit vei avea.O zi buna 

Cristi

24.03.2018 16:50

Cred ca e o problema la firma de paza si al competentă angajaților de a-și face meseria fara sa deranjeze , vădit clienții magazinului .. mie mi sa intamplat in Kauffland ;) nu au “ talentul” sa urmărească un om in asa fel incat sa nu fie chiar asa evident ce face :) 

Lenu Haran

26.03.2018 13:21

O fi cel mai tare supermarket dar atunci ar face bine sa-si ia o cea mai tare firma de paza. Cum sa mi se ceara sa las cumparaturile iar firma de paza nu raspunde pentru continut? In acest caz nu-mi las bagajele la intrare.Un supermarket e cel mai tare daca isi respecta in primul rand clientii. E doar o parere.  

Ionut

13.04.2018 17:04

De ce sa nu ne gandim ca alti aradeni au profitat de o sacosa si au pus in ea lucruri, care nu le-au platit. Cu ce deranjeaza ca un paznic este cu ochii pe tine ?. Poate ca cei din magazin sint patiti si isi iau masuri de prevedere. Daca nu ai ganduri rele nu te poate deranja un angajat al magazinului , in preajma ta !

Adauga comentariu