O angajată a DGASPC Arad a murit sămbătă. În urmă cu câteva zile au murit părinţii ei!

Tot mai multe persoane pierd lupta cu boala. Persoane, care lucrează în domeniul public. Sâmbătă a fost anunţat decesul unei angajate a DGASPC Arad: Lavinia Flutur. Tragedia este una mare în familie, deoarece în urmă cu câteva zile ambii ei părinţi au murit.    

„Prea mult !!Prea greu !!Prea repede !!Durerea e nemarginita !! Dumnezeu sa va ierte !!Drum lin catre ingeri !!In cer veți fi din nou toți trei !!Tata, mama si fiica!!”, este mesajul postat de familie.

Reprezentanţii DGASPC Arad au anunţat şi ei decesul Laviniei:  

 „Lavinia Flutur, Lavi a noastră, nu mai este! Cu multă durere aflăm tragica veste și ne despărțim de o colegă extraordinară, mereu gata să ajute, să rezolve probleme, să fie alături de oricine avea nevoie de ajutor. Lavi de la Tehnic, ai fost un om de bază pentru noi și vei rămâne mereu în gândurile noastre! Doamnele director, noi, colegii, te plângem și suntem înmărmuriți de dispariția ta fulgerătoare. Drum lin spre Lumină, draga noastră! Dumnezeu să te aibă în paza Lui!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a instituţiei.  

Lavinia Flutur a fost infectată cu noul coronavirus, iar în ultimele două săptămâni a fost la spital având în permanenţă nevoie de oxigen.

 

Adauga comentariu