Nunta din grădină. Cum au ales doi tineri arădeni să petreacă o zi importantă din viaţa lor

Doi tineri din Arad au ales să aibă petrecerea de nuntă într-un fel aparte. După ce şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, Anamaria şi Marius şi-au invitat prietenii să petreacă împreună în mijlocul naturii. Acolo au amenajat mese, a fost şi un mini bar. Nu au lipsit fructele şi prăjiturile, dar nici muzica live. Totul într-un cadru rustic.

Pentru că mireasa  Anamaria Nyeki este preşedinta Cetăţii Voluntarilor alături de ea au fost şi copiii de la club. Toţi cavaleri şi domnişoare de onoare.

O nuntă care a uimit toţi invitaţi tocmai prin modul ales să se desfăşoare. Petrecerea rustică a avut loc imediat după cununia religioasă şi în imediata apropriere a bisericii din localitatea Dorgoş, comuna Ususău.

Nuntaşii au avut o zi relaxantă la iarbă verde unde au socializat, iar micuţii prezenţi au avut spaţiu unde să se joace. Este nunta la care am participat şi care a ieşit din tipar.

Mireasa şi-a purtat rochia cu mândrie, deşi mai are un pic şi va da neştere unei fetiţe. Ca să vesetească acest lucru o barză şi-a făcut apariţia şi „privea” detaşată de pe crucea bisericii, petrecerea din curte. O pot numi nunta din grădină care i-a surprins plăcut pe invitaţi. S-a mâncat ceapă, jumări, ridichi şi preparate din porc, dar şi gulaş făcut la ceaun.  

 

Comentarii

Ioan Teudan

22.04.2018 08:21
Casa de piatra ! <3

Adauga comentariu