Nu trageţi din joint-ul cu iarba de pe UTA!

O nouă tentativă de prostire a arădenilor a fost pusă în scenă de administraţia locală. Subiectul: arena „Francisc Neuman”.

Autorităţile locale, depăşite de situaţie din pricina întârzierii lucrărilor, aruncă vina pe Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Viceprimarul Călin Bibarţ, pus de primarul Falcă, trâmbiţează texte halucinante şi încearcă să-i prostească pe arădeni că vina pentru problemele de la stadionul UTA nu le aparţin. Bibarţ a ieşit ieri public şi a explicat că Primăria Arad a scos la licitaţie şi a desemnat un câştigător în ceea ce priveşte iarba şi sistemul de irigaţii de pe viitoarea arenă.

Bibarţ susţine că CNI nu a alocat cele 2,5 milioane de euro (bani promişi pentru gazon, sistem de irigaţii şi gard împrejmuitor încă din 2016), aşa că Primăria Arad a fost nevoită să facă această lucrare din banii arădenilor. E o minciună sfruntată!

Bibarţ uită să spună că pentru ca CNI să facă această investiţie trebuie să deţină amplasamentul. Cum celelalte lucrări nu sunt gata, deşi au expirat termene peste termene, nici administraţia locală nu poate prelua amplasamentul de la firma ce execută lucrările, adică Tehnodomus. Păi dacă nu are acest amplasament, cum ar putea primăria să îl trasnfere CNI pentru a face investiţia promisă? E o întrebare logică, pe care Bibarţ şi propaganda din primărie o evită.

E ca şi cum doi oameni stau la o masă la câte o bere, iar unul dintre ei îi promite celuilalt că îi plăteşte o altă bere după ce o termină pe prima.

Bibarţ nu termină prima bere, dar îi strigă chelnerului să îi mai aducă una. Apoi se ridică în piciopare şi strigă în tot birtul că CNI nu i-a plătit berea promisă, uitând să specifice că avea obligaţia să o bea pe prima.

Din păcate pentru Bibarţ, noi nu am fumat din iarba cu pricina, aşa că nu putem pune botul la fumurile transmise către arădeni. 

Adauga comentariu