Nu ați înțeles din prima? Vă mai dă o șansă: afișe de care sunt atașate pungi pentru excremente, într-un parc arădean!

Arădeanul care a lipit pe copacii unui parc din Arad afișe prin care atenționa persoanele care își plimbă câinii să curețe după aceștia a venit cu o altă idee pentru a-i stimula. 

A mai lipit încă un afiș deasupra pe care a scris „Pungă excremente gratis...trebuie doar să vrei”, de care a capsat și un dispozitiv cu punguțe. 

Astfel, cei care își plimbă câinii în parcul respectiv care se află aproape de zona centrală a orașului au la dispoziție și pungi. Omul a recurs la astfel de afișe și a donat pungi de la el, deoarece spune că s-a săturat să meargă în parc și să plece spre casă cu excremente de cățel pe picioare, deoarece unii nu vor să curețe după patrupede. 

Amintim că Potrivit Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 208/2011, însoţitorii animalelor de companie plimbate pe aleile dintre blocuri, faleza Mureşului sau în parcuri, trebuie să poarte cu ei:
(a) o pungă de hârtie pentru a ridica dejecţiile solide ale animalului şi

(b) un recipient de 1 l plin cu apă curată, cu ajutorul căreia vor spăla urmele de dejecţii sau de urină lăsate de animal.

Amenzile pentru  nerespectarea acestor reguli sunt cuprinse între 700 şi 1800  lei, iar în unele situaţii pot fi chiar mai mari, situându-se între 1500 şi 2000 lei.

Sătul de nesimțirea altora, a împânzit parcul cu afișe haioase

Adauga comentariu