Noi lucrări de mântuială făcute de CJA! Două mașini au fost avariate din cauza gropilor (cică) plombate în urmă cu câteva luni

Două autoturisme au fost avariate, în cursul nopții trecute, pe drumul județean care leagă municipiul Arad de localitatea Șiria.

Cauza a fost o groapă din asfaltul acestui drum aflat în administrarea Consiliului Județean Arad.

Drumul în cauză este cel mai circulat din județul Arad și în mod normal ar trebui să reprezinte o prioritate pentru administrația județeană. Nici vorbă de așa ceva. Doar studii, proiecte, vorbe goale. Efecte – zero!

Șoferii arădeni au organizat, la începutul acestui an, un protest pentru a trage un semnal de alarmă privind starea drumului, însă cei ce-l administrează au alte preocupări, alte priorități.

În primăvara lui 2018, Consiliul Județean Arad a demarat o acțiune de plombare a gropilor. Această acțiune a ajuns de râsul curcilor, după ce angajații firmei care făcea lucrarea au fost surprinși acoperind gropile pline de apă cu nisip și pietriș. O lucrare ce nu avea cum să reziste prea mult.

Noaptea trecută, două autoturisme au fost avariate după ce au luat în plin groapa. Din fericire accidentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Adauga comentariu