Noi acuze în cazul familiei copilului de șase ani, din Arad, disputat de părinți. „Fostul meu concubin a fost condamnat penal!”

Ana Maria Popșor, femeia acuzată de fostul concubin, Octavian Andercău, că nu a fost curioasă ani de zile de copilul pe care îl au împreună, iese la atac.

Aceasta a obținut în instanță ca domiciuliul minorului să fie stabilit la adresa femeii, lucru care l-a nemulțumit pe tatăl copilului.

Deși ziardearad.ro a încercat să obțină un punct de vedere al acesteia, în urma acuzațiilor fostului iubit, înainte de publicarea materialului (citește aici: Arădeanul Octavian Andercău îi acuză pe judecătorii Tribunalului Arad că i-au luat pe nedrept copilul! „L-au dat mamei, deși aceasta nu a fost curioasă de el ani de zile”!), Ana Maria a decis abia acum să vorbească.

Ana Maria Popșor recunoaște că unele dintre acuzele aduse de fostul concubin sunt reale, însă spune că a obținut domiciului copilului Mario, în urma unei decizii corecte a instanței.

„Octavian Andercău a spus că nu au fost probe noi la dosarul judecat de Tribunalul Arad față de cel de la Judecătoria Arad. Fals! Eu am dorit să depun unele  documente la prima instanță, dar a fost prea târziu și Judecătoria a pronunțat sentința. Apoi, am contestat la Tribunalul Arad, instanță la care am depus documente cum că Octavian Andercău a fost condamnat penal în urmă cu ceva vreme”, ne spune Ana Maria Popșor.

Aceasta spune că acesta a fost de fapt, motivul unei soluții favorabile pentru ea, în sensul obținerii domiciului minorului.

UPDATE: Ana Maria Popşor a revenit cu detalii despre despărţirea lor: „Despărțirea mea de Andercau Florin Octavian s-a produs după aproape cinci ani de relație. Atunci el s-a gândit că e timpul să scape de mine, dându-mă afară din locuinţă cu doar câteva schimburi de haine într-o  geantă fără acte, telefon sau  bani, pe motiv că prezenţa mea în casa lui îi face rău. Din 2015 până în 2018 au existat patru procese privind custodia copilului. Primul l-am pierdut într-adevar, urmând ca celelalte trei procese să le câștig unul după altul.  Din 2016 băiatul se afla în custodia mea, dar tata refuză a respecta o hotărâre judecătorească punându-se mai presus de lege. A ținut băiatul timp de doi ani ilegal fără să îmi dea voie să văd copilul. Ori de câte ori mergeam să-l văd, dovedindu-se şi în expertiza psihologică de vara trecută în care s-a dovedit că tata e rău intenționat, în această privința invocând motive şi motive nefondate”.

Adauga comentariu