Nebunie la vama Nădlac! Timpul de aşteptare la intrarea în ţară e de aproape şase ore!

E nebunie la vama Nădlac 2, punctul de intrare în ţară de pe autostradă. Conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare, sâmbătă dimineaţa, este de 350 de minute, adică şase ore fără zece minute.

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus, mii de români se întorc zilnic în ţară prin acest punct de graniţă.

Conform Poliţiei de  Frontieră, prin punctul de la Nădlac 2 se intră pe şase artere. În ultima perioadă a fost suplimentat numărul  celor Aflaţi în dispozitivele de pază şi control.

Formalităţile de frontieră necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că, pe lângă controlul specific la intrarea în ţară, persoanele sunt preluate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea controlului epidemiologic.

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut peste 25.000 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 15.400 pe sensul de intrare şi 9.600 pe cel de ieşire din ţară şi peste 11.000 mijloace de transport, dintre care aproximativ 4.000 pe sensul de intrare şi 7.000 pe sensul de ieşire din ţară.

Adauga comentariu